fbpx
  1. Termeni generali

Următorii termeni și condiții se aplică tuturor comenzilor plasate la Whiskyfest.ro. Termenii și condițiile se aplică de îndată ce o comandă este plasată pe Internet. Prin plasarea comenzii la noi, acceptați Termenii și condițiile prezentate mai jos. Acești Termeni și condiții nu vă afectează drepturile legale. Dacă aveți întrebări, vă rugăm să ne contactați. Toate referirile la „compania”, „noi”, „nostru” sau „noi” se referă la SC Whisky Fest SRL. Orice referire la „client”, „tu” „client” sau „cumpărător” se referă la persoana sau organizația care a plasat comanda.

Numele și adresa comerciantului este SC Whisky Fest SRL, Otopeni, Ilfov, Str. Grivita 27, România.

  1. Executarea contractului

2.1 Comanda dvs. reprezintă o ofertă pentru executarea unui Contract de Achiziție. Când ne trimiteți o comandă, vă vom trimite un e-mail pentru a confirma primirea comenzii și pentru a vă explica toate detaliile relevante (Confirmarea comenzii). Confirmarea comenzii dvs. nu reprezintă acceptarea acordului. În schimb, confirmă primirea comenzii dvs. Acesta devine un Contract de Achiziție numai atunci când am trimis bunurile comandate și când ați primit notificarea de livrare din depozitul nostru că mărfurile au fost expediate. Dacă un produs din comanda pentru care ați primit Confirmare de livrare, nu este afișat în e-mailul privind notificarea de livrare, nu va avea loc niciun contract de achiziție pentru acel produs. În cursul procesului de cumpărare, cumpărătorul acceptă Termenii și condițiile noastre de vânzare, așa cum este prezentat în această pagină.

2.2. Dacă nici un produs nu este disponibil, ne rezervăm dreptul de a rezilia contractul. Veți fi informat imediat dacă mărfurile pe care le-ați comandat nu pot fi livrate. Dacă suma datorată a fost deja plătită, o vom returna imediat. Nu ne asumăm nici o responsabilitate pentru daunele cauzate de livrarea cu întârziere, cu excepția cazului în care există o neglijență certificată din partea noastră. În cazul în care una sau mai multe bunuri din comanda dvs. nu sunt disponibile în intervalul de timp corect, ne rezervăm dreptul de a vă oferi o livrare alternativă prin unul dintre partenerii noștri de afaceri din zona dvs., în aceleași condiții. Veți avea posibilitatea de a accepta o astfel de livrare alternativă.

2.3 Vă vom anunța dacă un articol afișat pe site nu mai este disponibil sau dacă prețul său sa schimbat.

  1. Preț

Toate prețurile de pe site-ul whiskyfest.ro  pot fi afișate în următoarele valute:

  • EUR (Euro)
  • USD (USD)
  • CAD (dolar canadian)
  • CHF (Franc elvețian)
  • GBP (British Pound)
  • NOK (coroana norvegiană)
  • SEK (Krish Swid)
  • DKK (coroana daneză)
  • AUD (Dolar australian)
  • RON (leu românesc)

Costurile de transport pot fi adăugate la aceste prețuri. Costurile de transport sunt afișate pe site-ul nostru și pot fi verificate la momentul comenzii. Prețurile la momentul comenzii sunt corecte, exceptând excepțiile și erorile.

  1. Politica de livrare

Whiskyfest.ro livrează serviciile/produsele prin companiile de curierat partenere sau dupa caz. După livrarea cu succes a comenzii dvs., veți primi un email sau mesaj telephonic cu numarul de awb corespunzator.

4.4 Taxele de transport:

Taxa de transport in cazul produselor fizice este de 15 lei oriunde in Romania. Pentru comenzile de peste 400 lei, taxele de transport sunt zero lei. Pentru servicii, nu exista taxe de transport.

  1. Plata

Plata pentru achiziții și expediere se poate face prin ramburs, ordin de plata,card de credit / debit. Dacă bunurile comandate nu sunt disponibile și plata a fost efectuată, plata respectivă va fi creditată în contul dvs. Bancar in termen de 24 de ore.

5.1 Plăți cu carduri de credit / debit

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

5.2 Securitate

Pentru a vă asigura securitatea datelor, folosim securitatea software-ului SSL (Secure Socket Layer). Cu acest sistem, datele, numele, adresa și numărul cardului sunt codificate și transmise în siguranță prin Internet. În timpul transferului, nici un partid extern nu poate citi datele dvs.

  1. Cum să comandați

6.1  Descrierile produselor, instrucțiunile, desenele, ilustrațiile, datele, precum și descrierile privind greutatea, dimensiunea și utilizarea sau performanța, care sunt incluse în broșurile, cataloagele, circularele, buletinele de știri, anunțurile și listele de prețuri Whiskyfest.ro, sunt verificate. Pentru comanda de produse, pur și simplu adăugați în coș elementul dorit și urmați pașii descriși.

6.2 Condiții de garanție

Produsele /serviciile Whiskyfest sunt realizate de profesionisti sub standardele noastre de brand. Dacă, contrar așteptărilor, articolul dvs. sau serviciul prestat prezintă deja o eroare de procesare la livrare sau prezintă un defect după o perioadă scurtă de utilizare, vom înlocui, bineînțeles, gratuit.

Pentru a verifica acest lucru, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail cla noi@thewhiskyclub.ro

6.2 Responsabilitatea

În timpul perioadei de acoperire a garanției, în cazul în care se semnalează un defect acoperit de garanție, noi, la discreția noastră, vom repara defectul sau vom înlocui elementul defect. Orice altă cerere a cumpărătorului cu privire la elementele defecte, în special la orice cerere de daună sau rezilierea acordului, este exclusă.

Plata despăgubirilor datorate și / sau care rezultă dintr-un defect este exclusă în toate cazurile. În ceea ce privește alte cazuri, se aplică următoarele limitări:

Pentru alte daune, care pot da naștere la răniri vitale corpului sau sănătății, suntem responsabili numai dacă sunt rezultatul direct al intenției criminale, al viciului brut sau al neglijenței brute sau premeditate a obligațiilor contractuale esențiale din partea noastră sau asupra o parte dintre cei care lucrează în numele nostru (de exemplu, un transportator).

Legile statuare care guvernează garanțiile referitoare la produse rămân neschimbate.

Nu putem garanta că comunicarea de date prin Internet, ținând cont de tehnologia actuală, este lipsită de erori și este întotdeauna disponibilă.

Prin urmare, nu garantăm disponibilitatea constantă și neîntreruptă a magazinului nostru on-line în timpul procesului de comandă, în cazul unor erori tehnice sau electronice asupra cărora nu avem control direct, în special în ceea ce privește întârzierile în procesarea și acceptarea ofertelor. Nu suntem responsabili pentru orice link-uri către alte pagini web sau surse care pot fi create și nu le garantăm disponibilitatea.

Nu oferim nicio garanție în ceea ce privește conținutul legăturilor menționate, chiar și în cazul în care nu există dovezi privind caracterul ilicit al conținutului acestora.

  1. Politica de anulare

Vă rugăm să trimiteți orice anulare prin e-mail la noi@thewhiskyclub.ro sau să sunați la telefonul nostru de la +40745038312.

Anularile prin e-mail trebuie să conțină următoarele: Prenume, prenume, număr de comanda și adresa de e-mail. Aceste informații trebuie să fie identice cu informațiile furnizate inițial la comanda dvs. Furnizați informații de contact pentru a vă putea contacta dacă avem întrebări cu privire la anularea comenzii dvs.

Vor fi depuse toate eforturile pentru a face față anulării comenzii dvs., cu condiția ca comanda dvs. să nu fi fost debitată și / sau expediată. În cazul în care a fost trimisă o anulare (prin e-mail sau telefon) și comanda dvs. a fost expediată deja, vom restitui soldul complet incasat, inclusiv transportul. Cu toate acestea, în cazul în care anularea a fost documentată ca primită după expedierea comenzii, vom restitui marfa totală mai puțin transportul maritim.

  1. Politica de returnare și rambursare

Dacă produsele noastre nu corespund așteptărilor dvs. sau nu vă plac, le puteți întoarce cu ușurință la noi în termen de 14 zile. Această perioadă de timp începe cu ziua în care obțineți produsul dvs. fizic.

După ce primim produsul dvs. returnat, vom restitui întreaga sumă a comenzii (inclusiv costul de expediere de la noi către dvs.) in maximum 7 zile lucrătoare. Nu returnăm costul de expediere plătit pentru returnarea produsului. Acest lucru este responsabilitatea dvs.

8.1 Excluse din procesul de returnare / rambursare:

Produsele deja folosite si cu urme de uzura

Produse ale căror folii protectoare au fost îndepărtate

Produsele personalizate la cererea dvs.

De îndată ce produsul a ajuns in depozitul nostru vă vom rambursa valoarea bunurilor, inclusiv transportul costul de expeditie initial (de la noi la dvs) intr-un interval de 7 zile lucratoare. Costul dvs. de expediere a returului nu poate fi rambursat.

8.2 Informații despre retur

O returnare din orice motiv este posibilă numai în termen de 14 zile de la primirea bunurilor. Din păcate, bunurile returnate după această dată nu pot fi rambursate.

Pentru schimburi de produse (marimi necorespunzatoare), va rugam sa ne contactati pentru a aranja schimbarea produsului intr-un mod cat mai avantajos pentru dvs.

Prelucrarea returului durează în medie aproximativ 10 zile lucrătoare.

Returnarea mănușilor defecte sau dimensiunea greșită (din vina noastră) vor fi procesate gratuit, astfel încât nu veți plăti nici o taxă sau costuri de expediere.

8.3 Adresa pentru returnare este:

SC Whisky Fest  SRL

Grivita 27, Otopeni, Ilfov, , România

Telefon: +40723242491

  1. Politica de confidențialitate a datelor privind consumatorii

Consultați Politica noastra de confidentialitate din secțiunea separată

  1. Notificări importante

Produsele oferite sunt postate pe site-ul nostru cât mai clar posibil. Am încercat să prezentăm culorile produselor noastre într-o manieră realistă, cu toate acestea nu putem garanta că culorile văzute pe calculatorul dvs. se potrivesc cu cele ale produselor reale, datorită naturii individuale a caracteristicilor monitoarelor sau dispozitivelor dvs..

  1. Dispoziții finale

11.1 Legea aplicabilă și jurisdicția competentă

Legea română reglementează exclusiv toate condițiile contractuale dintre Whisky Fest și client.

Pentru toate controversele care decurg din relația de afaceri dintre client și Whisky Fest, jurisdicția competentă este cea a sediului principal al Whisky Fest din Otopeni. Cu toate acestea, ne rezervăm dreptul de a convoca clientul la orice altă instanță competentă.

11.2 Clauza de excludere

În cazul în care o clauză a acestor condiții de vânzare ar fi nulă sau ar trebui să devină astfel în viitor, validitatea tuturor celorlalte condiții sau acorduri nu va fi afectată.

Politica de confidentialitate

General

Vom procesa datele personale (de exemplu, titlul, numele, adresa, adresa de e-mail, numărul de telefon) numai în conformitate cu prevederile legislației române privind protecția datelor și a legislației UE privind protecția datelor. Următoarele dispoziții vă vor informa, pe lângă informațiile despre scopurile procesării, destinatarii, bazele juridice și perioadele de depozitare, precum și despre drepturile dvs. și despre controlorul de procesare a datelor. Această politică de confidențialitate se aplică numai site-urilor noastre web. Dacă sunteți direcționat către alte site-uri prin link-uri de pe paginile noastre, vă rugăm să vă familiarizați cu utilizarea respectivă a datelor dvs. acolo.

Sectiunea. 2 Contact

(1) Scopul procesării datelor

Datele dvs. personale pe care ni le furnizați prin e-mail, formularul de contact etc. vor fi procesate pentru a răspunde solicitărilor dvs. Nu sunteți obligat să ne furnizați datele dvs. personale, dar nu v-am putea răspunde la solicitările trimise prin e-mail fără adresa dvs. de e-mail.

(2) Temeiul juridic

  1. a) În cazul în care consimțământul dvs. explicit este dat pentru prelucrarea datelor dvs., temeiul juridic al acestei prelucrări este stabilit în art. 6 (1) (a) din GDPR.
  2. b) În cazul în care datele dvs. personale sunt prelucrate în scopul executării contractului, temeiul juridic al acestei prelucrări este prevăzut la art. 6 (1) (b) din GDPR.
  3. c) Temeiul juridic pentru toate celelalte cazuri (mai ales atunci când se utilizează un formular de contact) este prevăzut la art. 6 (1) (f) din GDPR.

Aveți dreptul să vă opuneți în orice moment prelucrării datelor care a fost efectuată în conformitate cu articolul 6 alineatul (1) litera (f) din GDPR și care nu se ocupă de comercializarea directă din motive care decurg din situația dvs. particulară.

În cazul marketingului direct, cu toate acestea, puteți să faceți obiectul unei prelucrări în orice moment, fără a vă expune motivele.

(3) Categorii de destinatari

Interesul nostru legitim în prelucrarea datelor este de a comunica cu dvs. în timp util și de a răspunde întrebărilor dvs. în mod rentabil. Dacă ne oferiți adresa dvs., ne rezervăm dreptul de a o utiliza pentru vânzarea directă prin poștă. Vă puteți proteja interesul în protecția datelor prin transferarea eficientă a datelor (de exemplu, folosind un pseudonim).

(4) Categorii de destinatari

Furnizor de gazduire, furnizor de servicii de marketing direct

(5) Durata depozitării

Datele dvs. vor fi șterse dacă se poate deduce din circumstanțe că întrebările sau întrebările dvs. au fost clarificate complet.

Cu toate acestea, dacă se încheie un contract, datele solicitate de legea comercială și fiscală vor fi păstrate de noi pentru perioadele prevăzute de lege, adică în general, timp de zece ani (vezi § 257 HGB, § 147 AO).

(6) Dreptul de revocare

Aveți dreptul să revocați consimțământul dvs. pentru procesare în orice moment, în conformitate cu acordul dvs.

Sectiunea. 3 Analiza Web cu Google Analytics

(1) Scopul procesării datelor

Site-ul nostru utilizează serviciul de analiză web al Google. Google utilizează cookie-uri. Informațiile despre preferințele dvs. generate de cookie ne permit să analizăm utilizarea acestui site web. În acest scop, informațiile generate de cookie-uri (inclusiv adresa dvs. de IP scurtată) vor fi transferate pe serverul nostru și stocate în scop de analiză. Informațiile despre utilizarea de către dvs. a acestui site generat de modulele cookie nu vor fi transferate unei terțe părți.

(2) Temeiul juridic

Baza legală pentru o astfel de prelucrare este prevăzută la articolul 6 alineatul (1) litera (f) din GDPR.

(3) Interes legitim

Interesul nostru legitim constă în analiza statistică a comportamentului utilizatorilor în scopuri de optimizare și marketing. Adresa dvs. IP va fi anonimă în timpul acestui proces, astfel încât dumneavoastră ca utilizator să rămâneți anonimi pentru noi. Acest lucru vă garantează dreptul la protecția datelor.

(4) Dreptul de opoziție

Puteți refuza utilizarea cookie-urilor prin selectarea setărilor corespunzătoare din browser; cu toate acestea, este posibil să nu puteți utiliza toate funcțiile acestui site web. Dacă nu sunteți de acord cu stocarea și evaluarea datelor vizitei dvs., puteți obiecta la spațiul de stocare cu un clic al mouse-ului. În acest caz, un cookie de tip opt-out este stocat în browserul dvs., iar Google nu colectează date despre sesiune.

Atenţie:

Dacă ștergeți modulele cookie, cookie-ul de renunțare va fi, de asemenea, șters și trebuie să fie activat din nou data viitoare când vizitați acest site web.

Sectiunea. 4 Informații despre cookie-uri

(1) Scopul procesării datelor

Acest site utilizează cookie-urile necesare din punct de vedere tehnic. Acestea sunt fișiere text mici care sunt stocate pentru o scurtă perioadă de timp în sau de pe browserul dvs. de Internet în sistemul dvs. de calculator și servesc doar funcționalitatea site-ului web. Alte cookie-uri rămân stocate în permanență și vă recunosc browserul la următoarea vizită pentru a îmbunătăți gradul de utilizare a site-ului.

(2) Temeiul juridic

Baza legală pentru o astfel de prelucrare este prevăzută la articolul 6 alineatul (1) litera (f) din GDPR.

(3) Interes legitim

Interesul nostru legitim este funcționalitatea și utilitatea site-ului nostru. Datele de utilizator colectate prin cookie-urile necesare din punct de vedere tehnic și cookie-urile pe termen lung nu sunt folosite pentru a crea profiluri de utilizatori pentru a vă păstra interesul pentru protecția datelor.

(4) Durata depozitării

Cookie-urile necesare din punct de vedere tehnic sunt de obicei șterse când browser-ul este închis. Permanent stocate cookie-urile rămân stocate de la câteva minute la câțiva ani.

(5) Dreptul de revocare

Dacă nu doriți ca aceste module cookie să fie stocate, dezactivați utilizarea cookie-urilor în browserul dvs. de internet. Cu toate acestea, acest lucru poate cauza o limitare funcțională a site-ului nostru.

Acordul dvs. cu cookie-urile persistente poate fi retras în orice moment prin ștergerea modulelor cookie din setările browserului.

Sectiunea. 5 pluginuri sociale

(1) Utilizăm pluginuri sociale de la facebook.com și instagram.com, operate de Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, Statele Unite ale Americii. Plugin-urile pot fi recunoscute prin logo-ul Facebook sau prin adăugarea „Facebook social plugin”. Dacă faceți clic pe butonul „Like” sau introduceți un comentariu, informațiile corespunzătoare sunt trimise direct de pe browserul dvs. pe Facebook și stocate acolo. manipularea datelor dvs. personale de către Facebook și drepturile dvs. relevante pot fi găsite în politica de confidențialitate: Facebook. Dacă nu doriți ca Facebook să colecteze informații despre dvs. prin intermediul paginilor noastre web, trebuie să vă deconectați de pe Facebook sau de la Instagram înainte de a vă vizita site-ul dvs. Puteți preveni stocarea completă a pluginurilor Facebook, de asemenea, cu extensii pentru browserul dvs. complet, de exemplu, cu „Facebook blocker” (Facebook).

(2) În legătură cu funcțiile Twitter și Re-Tweet, folosim așa-numitele „plugin-uri sociale” de pe twitter.com, operate de Twitter Inc., Folsom St., Suite 600, San Francisco, CA 94107, SUA. Pluginurile sunt marcate cu un logo Twitter, cum ar fi albastrul „pasăre Twitter”. Dacă utilizați funcțiile Re-Tweet, paginile web pe care le vizitați vor fi divulgate unor terțe părți și vor fi legate de contul dvs. Twitter. Pentru detalii despre utilizarea datelor dvs. pe Twitter, precum și despre drepturile dumneavoastră și setarea opțiunilor pentru a vă proteja datele personale, consultați Politica de confidențialitate: Twitter. Dacă nu vă place faptul că Twitter atribuie direct datele colectate prin aspectul nostru web pe contul dvs. de Twitter, trebuie să vă conectați la Twitter înainte de vizita site-ului nostru. Puteți preveni complet stocarea pluginurilor Twitter cu extensii pentru browserul dvs. de ex. cu blocarea scriptului (NoScript).

(3) Am inclus videoclipuri de pe YouTube în modul de confidențialitate extins pe site-ul nostru. Pornirea videoclipului ar putea declanșa prelucrarea ulterioară a datelor. Pentru mai multe informații despre confidențialitatea pe YouTube, accesați: http://www.youtube.com/t/privacy_at_youtube

Sectiunea. 6 Newsletter

Dacă doriți să primiți buletinul informativ oferit pe site, vă solicităm o adresă de e-mail de la dvs., precum și informații care ne permit să verificăm că sunteți proprietarul adresei de e-mail furnizate și că sunteți de acord să primiți buletinul informativ. Alte date nu sunt colectate sau numai pe bază de voluntariat. Utilizăm aceste date exclusiv pentru furnizarea informațiilor solicitate și nu le transmitem unor terțe părți.

Prelucrarea datelor introduse în formularul de înregistrare a buletinelor informative are loc exclusiv pe baza consimțământului dvs. (articolul 6 (1) lit. GDPR). Acordul acordat pentru stocarea datelor, adresa de e-mail și utilizarea acestora pentru trimiterea buletinului informativ poate fi revocată în orice moment, de exemplu prin intermediul link-ului „dezabonare” din buletinul informativ. Legalitatea operațiunilor de procesare a datelor deja finalizate nu este afectată de revocare.

Datele depuse cu noi în scopul obținerii buletinului informativ vor fi salvate de noi de la newsletter până la anularea dvs. și vor fi șterse după anularea buletinului informativ. Datele stocate în alte scopuri cu noi (cum ar fi adresele de e-mail pentru zona membrilor) rămân neafectate.

Sectiunea. 7 Fonturi Web Google

Acest site folosește așa-numitele fonturi web, furnizate de Monotype, pentru reprezentarea uniformă a fonturilor. Browserul dvs. încarcă fonturile web necesare în memoria cache a browserului atunci când deschideți site-ul web pentru a afișa corect textele și fonturile

Browserul dvs. trebuie să se conecteze la serverele Google pentru a îndeplini această sarcină. În consecință, Google află că site-ul nostru a fost accesat de adresa dvs. IP. Utilizarea Fonturilor Google Web este în interesul unei prezentări consecvente și atractive a serviciilor noastre online. Aceasta constituie un interes legitim în sensul art. 6 alin. 1 lit. f GDPR.

Dacă browserul dvs. nu acceptă fonturi web, calculatorul dvs. va utiliza un font prestabilit.

Mai multe informații despre Fonturile Google Web pot fi găsite la https://developers.google.com/fonts/faq și în Politica de confidențialitate Google: https://www.google.com/policies/privacy/.

Sectiunea. 8 Drepturile persoanei vizate

Dacă datele dvs. personale sunt procesate, sunteți „persoana vizată” în ceea ce privește GDPR și aveți următoarele drepturi față de controlor:

  1. Dreptul de acces al persoanei vizate

Puteți solicita controlorului să confirme dacă datele dvs. personale sunt procesate.

În cazul unei astfel de procesări, puteți solicita controlorului următoarele informații:

(1) scopurile prelucrării datelor cu caracter personal;

(2) categoriile de date cu caracter personal în cauză;

(3) destinatarii sau categoriile de destinatari cărora le-au fost sau vor fi dezvăluite datele cu caracter personal;

(4) perioada estimată de timp pentru care vor fi stocate datele cu caracter personal sau, dacă nu este posibil, criteriile utilizate pentru stabilirea acestei perioade;

(5) dreptul de a solicita operatorului să rectifice sau să șterge datele cu caracter personal sau dreptul de a restricționa prelucrarea datelor cu caracter personal referitoare la persoana vizată sau de a se opune unei asemenea prelucrări;

(6) dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere;

(7) dreptul la toate informațiile disponibile privind sursa datelor, în cazul în care datele cu caracter personal nu sunt colectate de la persoana vizată;

(8) existența unui proces automat de luare a deciziilor, inclusiv stabilirea profilului, în conformitate cu articolul 22 alineatele (1) și (4) din GDPR și – cel puțin în aceste cazuri – informații semnificative cu privire la logica implicată, și efectele intenționate ale unei astfel de procesări.

În calitate de persoană vizată, aveți dreptul să fiți informat dacă datele personale referitoare la dvs. sunt transferate într-o țară terță sau într-o organizație internațională. În acest sens, puteți solicita să fiți informat cu privire la garanțiile corespunzătoare, în conformitate cu articolul 46 din GDPR, referitoare la transfer.

  1. Dreptul la rectificare

Aveți dreptul să corectați și / sau să completați datele dvs. personale de la operator dacă datele dvs. personale prelucrate sunt incorecte sau incomplete. Controlorul trebuie să facă corecția fără întârziere.

  1. Dreptul la restricționarea prelucrării

Aveți dreptul să obțineți de la operator o restricție de procesare în cazul în care se aplică una dintre următoarele:

(1) în cazul în care contestați acuratețea datelor personale referitoare la dvs. pentru o perioadă de timp care permite controlorului să verifice corectitudinea datelor personale;

(2) prelucrarea este ilegală și refuză să ștergeți datele cu caracter personal și să solicitați restricționarea utilizării datelor cu caracter personal;

(3) controlorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar aveți nevoie de ele pentru a stabili, a exercita sau a apăra reclamații juridice; sau

(4) dacă ați depus o obiecție împotriva prelucrării în conformitate cu art. 21 (1) GDPR și nu a fost încă determinat dacă motivele legitime ale operatorului depășesc motivele.

În cazul în care prelucrarea datelor cu caracter personal referitoare la dvs. a fost restricționată, aceste date pot fi prelucrate, cu excepția cazului de stocare, doar cu consimțământul dvs. sau în scopul stabilirii, exercitării sau apărării revendicărilor legale sau protejării drepturilor altor persoane fizice sau persoană juridică sau din motive de interes public important al Uniunii sau al unui stat membru.

Dacă restricționarea procesării a fost restricționată în conformitate cu condițiile menționate mai sus, veți fi informat de către operator înainte de ridicarea restricției de procesare.

  1. Dreptul la ștergere
  2. a) Obligația de ștergere

Aveți dreptul să obțineți imediat de la operator pierderea datelor dvs. personale, iar operatorul este obligat să șterge fără întârziere aceste date în cazul în care se aplică unul dintre următoarele motive:

(1) datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate sau prelucrate în alt mod;

(2) vă retrageți consimțământul pe care se bazează prelucrarea în conformitate cu articolul 6 alineatul (1) litera (a) sau articolul 9 alineatul (2) litera (a) din GDPR și în cazul în care nu există alt motiv juridic pentru prelucrare;

(3) prezentați o reclamație împotriva prelucrării în conformitate cu articolul 21 alineatul (1) din GDPR și nu există motive legitime pentru prelucrare sau dacă depuneți o obiecție împotriva prelucrării în conformitate cu articolul 21 alineatul (2) din GDPR;

(4) datele dvs. personale au fost procesate ilegal;

(5) datele dumneavoastră cu caracter personal trebuie șterse pentru a respecta o obligație legală din dreptul Uniunii sau al statului membru la care este supusă controlorul;

(6) datele dvs. personale au fost colectate în legătură cu serviciile oferite societății informaționale menționate la articolul 8 alineatul (1);

  1. b) Obligația de a informa alți controlori (terți)

Dacă operatorul a făcut publice datele dvs. personale și este obligat să le șterge în conformitate cu articolul 17 alineatul (1) din GDPR, acesta trebuie să ia măsuri rezonabile, ținând seama de tehnologia disponibilă și de costurile de implementare, inclusiv măsurile tehnice, informați controlorii care prelucrează datele cu caracter personal pe care dvs., în calitate de persoane interesate, vi-ați solicitat ștergerea oricăror legături sau copierea sau replicarea acestor date cu caracter personal.

  1. c) Excepții

Dreptul de ștergere nu se aplică în măsura în care este necesară prelucrarea:

(1) pentru exercitarea dreptului la libertatea de exprimare și de informare;

(2) pentru îndeplinirea unei obligații legale care necesită prelucrarea de către legislația Uniunii sau a statelor membre căreia îi revine operatorul sau pentru îndeplinirea unei sarcini îndeplinite în interes public sau exercitarea autorității publice transferate la controlor;

(3) din motive de interes public în domeniul sănătății publice, în conformitate cu articolul 9 alineatul (2) literele (h) și (i), precum și cu articolul 9 alineatul (3) din GDPR;

(4) în scopuri de arhivare în interes public, de cercetare științifică sau istorică sau în scopuri statistice în conformitate cu articolul 89 alineatul (1), în măsura în care dreptul menționat la alineatul (1) este de natură să facă imposibilă sau să compromită grav realizarea obiectivele acestei prelucrări; sau

(5) pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea cererilor de despăgubire.

  1. Obligația de notificare

Dacă ați utilizat dreptul dvs. de a corecta, șterge sau restrânge prelucrarea datelor dvs. personale, operatorul este obligat să informeze toți destinatarii cărora li s-au dezvăluit datele cu caracter personal despre această corectare sau ștergere a datelor sau limitarea prelucrării , cu excepția cazului în care se dovedește imposibilă sau implică un efort disproporționat.

Aveți dreptul să fiți informați de către operator în legătură cu acești destinatari.

  1. Dreptul la portabilitatea datelor

Aveți dreptul să primiți datele personale referitoare la dvs. pe care le-ați furnizat administratorului de date, într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit de mașină. În plus, aveți dreptul să transmiteți aceste date unui alt controlor, fără a împiedica operatorul, care a primit datele cu caracter personal, în cazul în care:

(1) prelucrarea se bazează pe un consimțământ în conformitate cu articolul 6 alineatul (1) litera (a) sau cu articolul 9 alineatul (2) litera (a) sau cu un contract în conformitate cu articolul 6 alineatul (1); și

(2) prelucrarea se face prin mijloace automate.

În exercitarea acestui drept, de asemenea, aveți dreptul ca datele dvs. personale să fie transmise direct de la un controlor la altul, în măsura în care acest lucru este fezabil din punct de vedere tehnic. Libertățile și drepturile altor persoane nu pot fi afectate de aceasta.

Dreptul la portabilitatea datelor nu se aplică prelucrării datelor cu caracter personal necesare îndeplinirii unei sarcini desfășurate în interes public sau în exercitarea autorității publice date administratorului.

  1. Dreptul la obiectii

Din motive care decurg din situația dvs. particulară, aveți dreptul să vă opuneți în orice moment prelucrării datelor personale referitoare la dvs., care se efectuează în temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (e) sau (f); acest lucru se aplică și profilării bazate pe aceste prevederi.

Controlorul nu va mai prelua datele personale referitoare la dvs., cu excepția cazului în care operatorul poate dovedi că există motive legitime convingătoare pentru procesarea care depășesc interesele, drepturile și libertățile dvs. sau prelucrarea servește pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea revendicărilor legale.

În cazul în care datele personale referitoare la dvs. sunt procesate în scopuri de marketing direct, aveți dreptul să vă opuneți în orice moment prelucrării datelor cu caracter personal care vă interesează pentru o astfel de comercializare; acest lucru se aplică și profilării, în măsura în care este legată de un astfel de marketing direct.

În cazul în care vă opuneți procesării în scopul comercializării directe, datele personale referitoare la dvs. nu vor mai fi prelucrate în aceste scopuri.

În contextul utilizării serviciilor societății informaționale și fără a aduce atingere Directivei 2002/58 / CE, aveți posibilitatea de a vă exercita dreptul de a formula obiecții prin mijloace automatizate, utilizând specificații tehnice.

  1. Dreptul de a retrage declarația de aprobare în temeiul Legii privind protecția datelor

Aveți dreptul să vă retrageți în orice moment declarația de aprobare în conformitate cu Legea privind protecția datelor. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului până la retragere.

  1. Automatizarea procesului decizional individual, inclusiv profilarea

Aveți dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv pe profil, care are efect juridic asupra dvs. sau care vă afectează în mod semnificativ în mod similar.

Acest lucru nu se aplică în cazul în care decizia:

(1) este necesar pentru încheierea sau executarea unui contract între dvs. și un controlor de date;

(2) este autorizat de legislația Uniunii sau a statului membru la care este supusă operatorul și care prevede, de asemenea, măsuri adecvate pentru a vă proteja drepturile și libertățile și interesele legitime; sau

(3) se bazează pe consimțământul dvs. explicit.

Cu toate acestea, aceste decizii nu se pot baza pe categorii speciale de date cu caracter personal în conformitate cu articolul 9 alineatul (1), cu excepția cazului în care se aplică articolul 9 alineatul (2) litera (a) sau (g) și măsurile adecvate pentru protejarea drepturilor și libertăților există interese legitime.

În ceea ce privește cazurile menționate la alineatele (1) și (3), operatorul de date trebuie să ia măsurile adecvate pentru a proteja drepturile și libertățile și interesele dumneavoastră legitime, cel puțin dreptul de a obține o intervenție umană din partea să își prezinte poziția și să conteste decizia.

  1. Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere

Fără a aduce atingere oricărei alte căi de atac administrative sau judiciare, aveți dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere, în special în statul membru în care vă aflați în mod obișnuit cu reședința, locul de muncă sau locul încălcării presupuse dacă considerați că prelucrarea datele dvs. personale încalcă prezentul regulament.

Autoritatea de supraveghere din tara in care a fost depusă plângerea are obligatia de a informa reclamantul cu privire la progresul și rezultatul plângerii, inclusiv la posibilitatea unei căi de atac în conformitate cu articolul 78.

Responsabil de prelucrarea datelor:

Whisky Fest SRL

Str. Grivita 26, Otopeni, Ilfov

Telefon: 0040723242491

noi@thewhiskyclub.ro

Datele de contact ale responsabilului nostru pentru protecția datelor:

Dan Samsonic

noi@thewhiskyclub.ro